Freitag, 30. Dezember 2011

IMMIGRANTS

 IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians
Emigranti koji žele da žive po islamskim zakonima pozvani su da napuste Australiju, australijska vlada pokušavajući da time spreči potencijalne terorističke akcije.

Citat:

"IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians...

"IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJANCI, TREBA DA SE ADAPTIRAJU.
 
To je to, bilo da vam to odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo možda uvredili neke individue ili njihovu kulturu. 
Od terirostičkog napada u Baliju do danas, svedoci smo vala patriotizma koji dolazi od većine Australijanaca.

Ova je kultura izgrađena u toku dvesto i više godina muka, truda i pobeda miliona muškaraca i žena u potrazi za slobodom.

Govorimo pretežno ENGLESKI, a ne španski, libanski, arapski, kineski, japanski,ili bilo koji drugi jezik. Što znači da ukoliko želite biti deo ovog društva, naučite naš jezik! Većina Australijanaca veruje u Boga. To nije neko hrišćansko desničarska orijentacija, ili politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, osnovali muškarci i žene hrišćanske vere, na hrišćanskim principima.
 
Naravno da je u tom slučaju adekvatno da se hrišćanska obeležja nalaze na zidovima naših škola.
 
Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi deo sveta za vaš dom, jer je Bog deo naše kulture. Dopustićemo vaše vere i nećemo vas pitati zašto u to verujete. Tražimo od vas da prihvatite našu veru i da živite sa nama u harmoniji, mirno i u radosti.

Ovo je NAŠA OTAŽBINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustićemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, pre svega, ukoliko ne prestanete da se žalite, protestujete i užasavate NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM HRIŠĆANSKOM VEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci,  SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU.

Ukoliko ste ovde nesrećni, onda OTIĐITE. Niko vas nije prinudno ovde doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovde primimo.
 
Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali.

Prime Minister Kevin Rudd

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen