Sonntag, 17. Oktober 2010

Trvenje

Солидарношћу против фашизма писало је 10.10.2010. на транспаренту у парку у облику кукастог крста. Можда га је носио баш Франк фан Дален, холандски педофил и подвођач деце, монструм оптужен да је 16-минус чамце са малолетницима, који захваљујући њему учествују у амстердамским геј-флотилама, користио као „самопослуге“ за задовољавање својих под-животињских нагона. Јер, он је био један од промотера, један од почасних гостију којима се недељна парада обешчашћивања Београда поносила.
Доле фашисти скандирано је из парка Мањеж, под заштитом вишеструких прстенова српске полиције, коју плаћамо, очигледно, да брани увезену педофилију, а не Косово, или бар децу од дроге на београдским улицама.
Солидарност против фашиста је међу првима пружио Министар одбране, избијајући накратко из кабинета НАТО-„пацифиста“ који, разарајући Ирак и Авганистан, не знају којој земљи следећој да посвете своју пуну хуманистичку нежност. Заједно са америчком амбасадорком, савезницом шиптарских нарко-демократа, људских праваша и поборника слободне трговине људским органима.
Пита се београдски градоначелник, да ли родитељи деце која се туку са специјалцима – који штите холандске педофиле и пљување по народу који је крв пропљувао против германског и англо-америчког фашизма у прошлом и овом веку – да ли ти родитељи знају где су им деца тог дана. То би требало да буде прекор. Можда су и знали и, између два зла, бирали оно мање, где им се деца данас боре против фан Далена, да њему и сличнима сутра и она не би служила као „самопослуга“, као „европски“ данак у крви и дечијим душама.
Знали су тачно кога су довели у град, да га обешчашћују и још пљују по његовим житељима. И штитили су га. С ким си, онакав си. И ко зна колико их је ту још било са фан Даленовим склоностима. Да ли их они који су га позвали, који су, попут Министра за људска права, били обавештени још пре параде о томе ко је фан Дален, не деле? Нека докажу – исто онако као што Србија треба да докаже да се Ратко Младић у њој не крије. И да питамо Елиота Неса-приправника, Тому Зорића, пошто прети малолетницима који бране Београд од педофила казнама од 8 година затвора, да питамо Хомена који, у стилу Хомеинија, прети „језивом“ реакцијом државе – колика је казна за промовисање холандских педофила и њихових вредности по Србији? Ако присуство фан Далена не вређа јавни морал и ствара основу за забрану параде, онако како су на основу Устава Србије (којег, узгред, председник Србије крши сваког секунда сваког дана) то тражиле Двери, да ли онда ишта може да га вређа? Или је то заправо та кључна „европска вредност“ коју желе да нам свима продају, кријући се иза претприступних фондова? Да јавни морал уопште не постоји, да нема црвене линије испод које је нешто, попут уништавања дечијих душа, неприхватљиво? Сазнаћемо. Ничија није горела до зоре. Чак ни документација Демократске странке.
Каже председник Србије да је напад на полицију напад на државу. А шта је онда „поносни“ транспарент на којем пише „Смрт држави“?
Било би ненормално да је 10.10.2010. Београд остао тих и равнодушан на оно што му се сервирало. И то, према најавама – тек као предјело. Питају се – откуд толика мржња и бес на улицама. Питају се они који штите педофиле а забрањују скупове Срба у Новом Пазару истог дана. Питају се, а знају.
-----------------

Мили Боже, шта нас ово снађе,
у недељу што последња зађе.
Скупило се пар настраних људи,
поносе се што су мало чудни.
Позадинци, једва шака јада,
бригу брине цела српска Влада,
од бунџија начинише мете,
да би мушки шетали к'о тете.
Војске нема, милиција клета,
у марици сад педере шета,
безбедно да прође им маршрута,
да не скрену са европска пута.
На свој народ ударају силом,
а на Космет неће него милом.
Под заставом од дугиних боја
никад новог Косовскога боја.
Лепи Борис, лепота му џаба,
скупио се сав к'о нека баба.
Кад од њега то Европа тражи,
гејеви му постају још дражи.
Извини се, потура све више,
саго главу, не чујеш да дише.
Само тако к' Западу ће стићи,
на срамоту успут ће се свићи.
Чему беше сва његова борба,
да Дачића сада види Слоба.
Ој Ивице, кукала ти мајка,
зар да мушко буде неком снајка.
И министар што у НАТО ходи
каже децу да нам мржња води.
За њега су они хулигани,
какви ово наступише дани.
Страшни Хомен са медија прети
језиве ће мере предузети.
Похапсиће и старо и младо,
нову Сабљу направиће радо.
Кад сус' они у Скупштини збили,
тада нису хулигани били.
Кад гореше гласачки листићи,
другом кругу не хтедоше ићи.
Навијачке хорде хулигана,
онда нису биле им рак-рана.
Прође отад ево десет лета,
сад жутима сваки отпор смета.
Зарад лажне европерспективе,
уклањају све препреке живе.
Ко на брду више мало стоји,
види да се од народа боји,
демократска и напредна клика,
од побуне почелај' да цвика.
Зато се је сила сва упрегла,
небил' каиш око врата стегла,
сваком ко би наглас мал' порек'о,
да Европом тече мед и млеко.
Срећом није све баш 'вако црно,
листак нови неко је обрн'о.
Параде је свима преко носа
достај' вала педерског поноса.
Народу је лажи преко главе,
мож' да бидне и параде праве.
Кад се дигне сиротиња раја
видећемо и жутима краја.
Кад устане мотика и кука,
у г***има биће све до струка,
преваранти, белосветски олош,
невладине и дакако Сорош.
Какос' дошли, тако ће и сићи,
гневни народ брзо ће их стићи.
Гага
----------------
Биланс геј срама 10. октобра 2010.
Сексуални чин без одобрења је силовање, а управо то се догодило Србији и српском народу 10. октобра 2010. године. Најављена геј парада уз подршку Владе Србије и ЕУ, односно силовање Србије, претворило се, како је и очекивано у улични рат. Организовање геј параде у Србији, је исто што и организовање свињокоља у центру Техерана - безумље и провокација насупрот основним друштвеним вредностима! Борис Тадић и Цветковићева Влада Србије су подржали геј параду и нису хтели да је откажу упркос бројним упозорењима и безбедносним проценама - стога они и сносе главну одговорност за насиље које је ескалирало 10. октобра. Коришћени су гумени меткови, а парада је по писању дневног листа Прес коштала око 12 милиона евра! Велики део тога узет је грађанима Србије из државног буџета.
Геј парада је показала да државне установе делују против добробити народа и националног интереса по налогу ЕУ и САД. Страдали су озбиљно 10. октобра полицајци и омладина ради политичких поена Демократске странке (и њених савезника) и ради доказивања послушности Бриселу, а такође и ради задовољења перверзних идеја гејева. Геј парада је претходница ЕУ, она је један од услова које Србија испуњава ради кандидатуре за чланство у несрећној ЕУ. Многи учесници злокобне параде нису били део српске ЛБГТ популације, већ странци доведени како би се "напумпао број" и како би се створио привид бројности геј полулације; такође многи учесници нису геј већ су плаћени активисти који промовишу идеологију хомосексуализма. Гејеви не траже права, већ власт, што се могло видети по припремама параде, по узурпацији и срамном стављању државних установа на располагање геј лобију (који је један од најјачих у ЕУ), а и по маршрути поред највиших правосудних установа, министарстава и Владе Србије.
Геј лоби често своје неистомишљенике назива фашистима, чиме доказује своју патолошку природу, искључивост и нетрпељивост, односно примитивизам, а тиме се понижава и вређа већина грађана Србије, који су конзервативног васпитања за европске појмове. Треба приметити да је припрема геј параде довела до експанзије неонацизма и да је јавно наступање ЛБГТ организација доливање уља на ватру неонацизма, који се храни оваквим појавама, односно њиховим агресивним гушењем. Геј покрет и неонацизам су две неприхватљиве крајности, ако је (исправно) забрањен марш неонациста, требало је забранити и геј параду.
Борис Тадић није држава, Тадић није Србија. Важно је да се подсетимо ове истине, због ружне и диктаторске Тадићеве особине да се поистовећује са државом и да своје личне ставове проглашава за националне, тиме озбиљно прекорачујући своја овлашћења и не поштујући вољу народа. Тадић и други властодршци су покушали да нереде од 10. октобра (за које су одговорни), представе као напад вандала, хулигана на државу, а заправо ради се о томе да су делови државне власти са геј покретима уз подршку ЕУ напали омладину Србије, којој није био циљ да руши своју државу нити да се сукоби са полицијом, већ да се сачувају част и достојанство престонице. Подсетићемо властодршце да без народа нема државе - власт без подршке народа је репресивни апарат, а не држава!
Геј парада је смишљена провокација насиља, безбедносне експертске процене су јасно указивале на то да ће неколико хиљада, претежно младих људи, изаћи на улице да спречи геј параду, која по њима (и многим другима који се нису појавили на улици) урушава главне стубове националне културе, породице, вероисповедања и јавног морала. Док је између 5 и 7 хиљада полицајаца обезбеђивало анти-државну манифестацију у Београду, истовремено није одржан, због забране, државотворни скуп "Нови Пазар је Србија" најављен истог дана у Новом Пазару! Овим безумним одлукама државног врха Србија је осрамоћена и понижена, угрожен је територијални интегритет, дато је зелено светло сепаратизму и тероризму у Рашкој, нарушен углед Србије у свету, итд.
Након нереда, државни секретар Министарства правде Хомен, изјавио је да ће "одговор државе бити језив"! Ова изјава запрепастила је и уплашила многе грађане Србије и подсетила нас на најмрачније периоде нацистичке окупације и комунистичког тоталитаризма. Уместо да спрема "језив одговор" углавном малолетницима врелог темперамента, властодршцима би било боље да деци и младима обезбеде: здравствену заштиту, њиховим родитељима који их издржавају запослење, спортске терене, мање коцкарница и кладионица, културни и образовни програм на ТВ уместо примитивних "риелити" програма, ригорознију контролу продаје алкохола малолетницима, улице без дроге, не-уништавање зелених и спортских површина ради изградње паркинга и супер маркета, мање корупције и незаслужене друштвене неједнакости, мање неправедног раслојавања и заустављање пропасти средње класе, мање абортуса, итд. Развијено друштво се може остварити једино сарадњом и дијалогом омладине и власти, а не охолошћу, приморавањем, једностраношћу, аргументом подигнутог пендрека и сукобима који долазе до границе уличног рата. Понашање власти би се могло описати речима: Ми смо добри, него народ не ваља. Без конструктивне, позитивне самокритичности, неће бити напретка.
http://1389.org.rs/bilans-10.oktobra-2010.html
Влада Србије и ЕУ силовали српски народ. Влада одговорна за насиље.
Биланс геј срама 10. октобра 2010.
Сексуални чин без одобрења је силовање, а управо то се догодило Србији и српском народу 10. октобра 2010. године. Најављена геј парада уз подршку Владе Србије и ЕУ, односно силовање Србије, претворило се, како је и очекивано у улични рат. Организовање геј параде у Србији, је исто што и организовање свињокоља у центру Техерана - безумље и провокација насупрот основним друштвеним вредностима! Борис Тадић и Цветковићева Влада Србије су подржали геј параду и нису хтели да је откажу упркос бројним упозорењима и безбедносним проценама - стога они и сносе главну одговорност за насиље које је ескалирало 10. октобра. Коришћени су гумени меткови, а парада је по писању дневног листа Прес коштала око 12 милиона евра! Велики део тога узет је грађанима Србије из државног буџета.
Геј парада је показала да државне установе делују против добробити народа и националног интереса по налогу ЕУ и САД. Страдали су озбиљно 10. октобра полицајци и омладина ради политичких поена Демократске странке (и њених савезника) и ради доказивања послушности Бриселу, а такође и ради задовољења перверзних идеја гејева. Геј парада је претходница ЕУ, она је један од услова које Србија испуњава ради кандидатуре за чланство у несрећној ЕУ. Многи учесници злокобне параде нису били део српске ЛБГТ популације, већ странци доведени како би се "напумпао број" и како би се створио привид бројности геј полулације; такође многи учесници нису геј већ су плаћени активисти који промовишу идеологију хомосексуализма. Гејеви не траже права, већ власт, што се могло видети по припремама параде, по узурпацији и срамном стављању државних установа на располагање геј лобију (који је један од најјачих у ЕУ), а и по маршрути поред највиших правосудних установа, министарстава и Владе Србије.
Геј лоби често своје неистомишљенике назива фашистима, чиме доказује своју патолошку природу, искључивост и нетрпељивост, односно примитивизам, а тиме се понижава и вређа већина грађана Србије, који су конзервативног васпитања за европске појмове. Треба приметити да је припрема геј параде довела до експанзије неонацизма и да је јавно наступање ЛБГТ организација доливање уља на ватру неонацизма, који се храни оваквим појавама, односно њиховим агресивним гушењем. Геј покрет и неонацизам су две неприхватљиве крајности, ако је (исправно) забрањен марш неонациста, требало је забранити и геј параду.
Борис Тадић није држава, Тадић није Србија. Важно је да се подсетимо ове истине, због ружне и диктаторске Тадићеве особине да се поистовећује са државом и да своје личне ставове проглашава за националне, тиме озбиљно прекорачујући своја овлашћења и не поштујући вољу народа. Тадић и други властодршци су покушали да нереде од 10. октобра (за које су одговорни), представе као напад вандала, хулигана на државу, а заправо ради се о томе да су делови државне власти са геј покретима уз подршку ЕУ напали омладину Србије, којој није био циљ да руши своју државу нити да се сукоби са полицијом, већ да се сачувају част и достојанство престонице. Подсетићемо властодршце да без народа нема државе - власт без подршке народа је репресивни апарат, а не држава!
Геј парада је смишљена провокација насиља, безбедносне експертске процене су јасно указивале на то да ће неколико хиљада, претежно младих људи, изаћи на улице да спречи геј параду, која по њима (и многим другима који се нису појавили на улици) урушава главне стубове националне културе, породице, вероисповедања и јавног морала. Док је између 5 и 7 хиљада полицајаца обезбеђивало анти-државну манифестацију у Београду, истовремено није одржан, због забране, државотворни скуп "Нови Пазар је Србија" најављен истог дана у Новом Пазару! Овим безумним одлукама државног врха Србија је осрамоћена и понижена, угрожен је територијални интегритет, дато је зелено светло сепаратизму и тероризму у Рашкој, нарушен углед Србије у свету, итд.
Након нереда, државни секретар Министарства правде Хомен, изјавио је да ће "одговор државе бити језив"! Ова изјава запрепастила је и уплашила многе грађане Србије и подсетила нас на најмрачније периоде нацистичке окупације и комунистичког тоталитаризма. Уместо да спрема "језив одговор" углавном малолетницима врелог темперамента, властодршцима би било боље да деци и младима обезбеде: здравствену заштиту, њиховим родитељима који их издржавају запослење, спортске терене, мање коцкарница и кладионица, културни и образовни програм на ТВ уместо примитивних "риелити" програма, ригорознију контролу продаје алкохола малолетницима, улице без дроге, не-уништавање зелених и спортских површина ради изградње паркинга и супер маркета, мање корупције и незаслужене друштвене неједнакости, мање неправедног раслојавања и заустављање пропасти средње класе, мање абортуса, итд. Развијено друштво се може остварити једино сарадњом и дијалогом омладине и власти, а не охолошћу, приморавањем, једностраношћу, аргументом подигнутог пендрека и сукобима који долазе до границе уличног рата. Понашање власти би се могло описати речима: Ми смо добри, него народ не ваља. Без конструктивне, позитивне самокритичности, неће бити напретка.
http://1389.org.rs/bilans-10.oktobra-2010.html
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Влада Србије и ЕУ силовали српски народ. Влада одговорна за насиље.
Биланс геј срама 10. октобра 2010.
Сексуални чин без одобрења је силовање, а управо то се догодило Србији и српском народу 10. октобра 2010. године. Најављена геј парада уз подршку Владе Србије и ЕУ, односно силовање Србије, претворило се, како је и очекивано у улични рат. Организовање геј параде у Србији, је исто што и организовање свињокоља у центру Техерана - безумље и провокација насупрот основним друштвеним вредностима! Борис Тадић и Цветковићева Влада Србије су подржали геј параду и нису хтели да је откажу упркос бројним упозорењима и безбедносним проценама - стога они и сносе главну одговорност за насиље које је ескалирало 10. октобра. Коришћени су гумени меткови, а парада је по писању дневног листа Прес коштала око 12 милиона евра! Велики део тога узет је грађанима Србије из државног буџета.
Геј парада је показала да државне установе делују против добробити народа и националног интереса по налогу ЕУ и САД. Страдали су озбиљно 10. октобра полицајци и омладина ради политичких поена Демократске странке (и њених савезника) и ради доказивања послушности Бриселу, а такође и ради задовољења перверзних идеја гејева. Геј парада је претходница ЕУ, она је један од услова које Србија испуњава ради кандидатуре за чланство у несрећној ЕУ. Многи учесници злокобне параде нису били део српске ЛБГТ популације, већ странци доведени како би се "напумпао број" и како би се створио привид бројности геј полулације; такође многи учесници нису геј већ су плаћени активисти који промовишу идеологију хомосексуализма. Гејеви не траже права, већ власт, што се могло видети по припремама параде, по узурпацији и срамном стављању државних установа на располагање геј лобију (који је један од најјачих у ЕУ), а и по маршрути поред највиших правосудних установа, министарстава и Владе Србије.
Геј лоби често своје неистомишљенике назива фашистима, чиме доказује своју патолошку природу, искључивост и нетрпељивост, односно примитивизам, а тиме се понижава и вређа већина грађана Србије, који су конзервативног васпитања за европске појмове. Треба приметити да је припрема геј параде довела до експанзије неонацизма и да је јавно наступање ЛБГТ организација доливање уља на ватру неонацизма, који се храни оваквим појавама, односно њиховим агресивним гушењем. Геј покрет и неонацизам су две неприхватљиве крајности, ако је (исправно) забрањен марш неонациста, требало је забранити и геј параду.
Борис Тадић није држава, Тадић није Србија. Важно је да се подсетимо ове истине, због ружне и диктаторске Тадићеве особине да се поистовећује са државом и да своје личне ставове проглашава за националне, тиме озбиљно прекорачујући своја овлашћења и не поштујући вољу народа. Тадић и други властодршци су покушали да нереде од 10. октобра (за које су одговорни), представе као напад вандала, хулигана на државу, а заправо ради се о томе да су делови државне власти са геј покретима уз подршку ЕУ напали омладину Србије, којој није био циљ да руши своју државу нити да се сукоби са полицијом, већ да се сачувају част и достојанство престонице. Подсетићемо властодршце да без народа нема државе - власт без подршке народа је репресивни апарат, а не држава!
Геј парада је смишљена провокација насиља, безбедносне експертске процене су јасно указивале на то да ће неколико хиљада, претежно младих људи, изаћи на улице да спречи геј параду, која по њима (и многим другима који се нису појавили на улици) урушава главне стубове националне културе, породице, вероисповедања и јавног морала. Док је између 5 и 7 хиљада полицајаца обезбеђивало анти-државну манифестацију у Београду, истовремено није одржан, због забране, државотворни скуп "Нови Пазар је Србија" најављен истог дана у Новом Пазару! Овим безумним одлукама државног врха Србија је осрамоћена и понижена, угрожен је територијални интегритет, дато је зелено светло сепаратизму и тероризму у Рашкој, нарушен углед Србије у свету, итд.
Након нереда, државни секретар Министарства правде Хомен, изјавио је да ће "одговор државе бити језив"! Ова изјава запрепастила је и уплашила многе грађане Србије и подсетила нас на најмрачније периоде нацистичке окупације и комунистичког тоталитаризма. Уместо да спрема "језив одговор" углавном малолетницима врелог темперамента, властодршцима би било боље да деци и младима обезбеде: здравствену заштиту, њиховим родитељима који их издржавају запослење, спортске терене, мање коцкарница и кладионица, културни и образовни програм на ТВ уместо примитивних "риелити" програма, ригорознију контролу продаје алкохола малолетницима, улице без дроге, не-уништавање зелених и спортских површина ради изградње паркинга и супер маркета, мање корупције и незаслужене друштвене неједнакости, мање неправедног раслојавања и заустављање пропасти средње класе, мање абортуса, итд. Развијено друштво се може остварити једино сарадњом и дијалогом омладине и власти, а не охолошћу, приморавањем, једностраношћу, аргументом подигнутог пендрека и сукобима који долазе до границе уличног рата. Понашање власти би се могло описати речима: Ми смо добри, него народ не ваља. Без конструктивне, позитивне самокритичности, неће бити напретка.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen